מחיקת חשבון במנהל משמרות
מחיקה מתוך האפליקציה או האתר
- נכנסים לחשבון באפליקציה או ב-אתר.
- פותחים את התפריט ובוחרים "החשבון שלי".
- לוחצים על "מחיקת החשבון", מקלידים את הסיסמה ומאשרים.
מחיקה בבקשה באימייל
אם אין לכם גישה לחשבון, שלחו בקשה מכתובת האימייל הרשומה אל oser130309@gmail.com. נטפל בבקשה תוך 30 יום.
מה נמחק
- פרטי ההתחברות: אימייל וסיסמה. אי אפשר יהיה להתחבר שוב.
- השם בפרופיל מוחלף ב"משתמש שנמחק".
- ההתראות, הזמינויות שהוגשו ומכשירים שנרשמו להתראות.
מה נשמר, ולמה
- רשומות משמרות, שעות וטיפים נשמרות אצל העסק בצורה אנונימית (בלי שם או אימייל), כי העסק חייב לשמור רישומי שכר לפי חוק.
- יומן אבטחה של פעולות רגישות (למשל עצם המחיקה) נשמר לצורכי אבטחה ומניעת הונאה.
בעלי עסקים
אם אתם המנהל היחיד של העסק, מחיקת החשבון מוחקת את העסק כולו: כל העובדים, הסידורים, הדוחות והנתונים. המערכת תבקש מכם להקליד את שם העסק לאישור.